viernes, abril 27, 2007

The godfather


Tornem amb la sèrie de posts dedicats als meus amics i amb títols de pel·lícules (d'acord amb la seva personalitat) i començaré per tu, Manit. Què dir de tu, mafiós dels collons ;) Aquí on el veieu, encara que sembli un viciat i molt tranquilet, res de res, és el líder d'una banda mafiosa, una espècie de Yakuza, però a la tailandesa. Està estudiant publicitat i relacions púb(l)iques al (IN)formàtic (perdó, sempre et faig la mateixa broma), pertanyent a la "University of Wales" (algo que es pronuncia "lluniversiti of güeils"),però és una tapadora, per dissimular, ja se sap.
Ai senyor, quines ganes que arribi l'estiu i ens poguem veure més, perquè els "ja quedarem" no serveixen d'una merda, ens tenim més tirats que la òstia :'( però bé, a l'estiu li posarem solució no? Aquí ja no tenim excusa ;) A més, hem d'anar a la platja a posar-nos morenos home! :P que així les titis se'ns tiraran al damunt com mones a un arbre xD (mare meva quin acudit més dolent...)
Però bé, amb aquest post que no dic res, però que significa molt, torno a inaugurar la sèrie "amics de pel·lícula", amb títols tant cool com The pink panther, Birds, Inspector Gadget i tal. Pròxima entrega, ah....

No hay comentarios.: